REKRYTOINTI

Trinil on perustettu vahvalle osaamispohjalle, joka on liiketoimintamme kulmakivi. Toisena kantavana teemana toiminnassamme on mielekkyys. Haluamme kehittyä asiantuntijoina, tehdä haastavia ja merkityksellisiä töitä, mutta myös jättää riittävästi aikaa henkisten voimavarojen palautumiseen. Etsimme työntekijöillemme motivoivia ja kiinnostavia tehtäviä ja kuuntelemme heidän toiveitaan. Trinil on työnantajana joustava ja haluaa avata asiantuntijoilleen jatkuvasti uusia mahdollisuuksia työurallaan. Vaihtuvien asiakaskomennusten, työympäristöjen ja tekniikoiden parissa työskentely muokkaa asiantuntijoistamme yhä dynaamisempia, laaja-alaisempia ja idearikkaampia huippuosaajia.

Etsimme joukkoomme lisää kokeneita ja energisiä tietotekniikan ja projektityön ammattilaisia. Jos olet kiinnostunut vaihtelevista työtehtävistä ja sopeudut nopeasti uusiin haasteisiin, olet meidän etsimämme henkilö. Tarjoamme kilpailukykyisen korvauksen työstäsi ja mahdollisuudet jatkuvaan kehitykseen alamme huippuosaajana. Listaamme tässä tällä hetkellä erityisesti kaipaamamme roolit, mutta olemme avoinna myös näistä poikkeavalle asiantuntemukselle. Voit lähettää hakemuksesi joko viitaten johonkin alla olevista rooleista tai avoimena sähköpostilla osoitteeseen trinil(at)trinil.fi.

J2EE-asiantuntija: Olet kokenut Java-teknologioiden moniosaaja. Ymmärrät konsulttina toimimisen periaatteet ja nautit haasteista vaihtelevien projektien parissa. Toimit tehokkaasti niin yksin kuin työryhmän osana. Olet kenties kerännyt kokemusta myös Scrum-projekteista ja ymmärrät ketterien menetelmien edut ja haasteet. Teknologiaosaamisesi sivuaa mm. seuraavia ratkaisuja: JEE5, EJB3, XSLT, Hibernate, Maven, Struts, Spring ja Ajax.

J2EE-arkkitehti: Olet hyvin tekniset kokonaisuudet hahmottava asiantuntija. Olet toiminut merkittävien ohjelmistohankkeiden vastuullisena arkkitehtina. Tunnet sekä J2EE-ympäristöjen perinteiset järjestelmät että alan uusimmat mahdollisuudet. Olet erinomainen kommunikoimaan näkemyksiäsi ja tiedät pystyväsi luomaan puitteet kestäville ohjelmistoratkaisuille. Kykenet hahmottelemaan tehokkaita ja kestäviä ohjelmistoratkaisuja mm. seuraavien teknologioiden puitteissa: SOA, BPM, Design patterns ja Web2.0.

Puh: +358 45 130 1943
Email: trinil(at)trinil.fi
Karistimentie 2 C 79, 00920 HELSINKI