PALVELUT

Teknologiapuolella vahvimpina alueinamme ovat sovelluspalvelinympäristöt, prosessinohjaus- ja integraatioratkaisut sekä yleinen Java-sovelluskehitys. Teknologiatoimittajia tunnemme laajalti, mutta eniten kokemusta on karttunut suurimpien toimijoiden (BEA, IBM, Oracle) ratkaisuista. Näiden lähes jokaisesta ratkaisusta löytyvien peruskomponenttien lisäksi kartutamme jatkuvasti osasmistamme alan uusimpien trendien mukaisesti. Näin ollen pystymme tarjoamaan asiakkaillemme eturivin osaamista mm. SOA, BPM, Web2.0 ja Open Source -hankkeissa. Asiantuntijamme ovat kokeneita ja tottuneet toimimaan sovelluskehityksen keskeisissä tehtävissä sekä muun henkilöstön mentoreina. Tahdomme työmme puhuvan puolestamme. Siten keskitymme jokaisen ratkaisun toteutuksessa myös tarjoamaan loppukäyttäjille mahdollisimman miellyttävän kokemuksen käytettävyydeltään asianmukaisten ja kestävien ratkaisujen myötä.

Projektinhallinnan kokemuksemme kattaa useita toimialoja pienistä start-up yrityksistä suuriin monikansallisiin organisaatioihin. Olemme toimineet monitoimittajaympäristöissä ja kantaneet kansainvälisten projektitoimitusten vastuun. Tunnemme perinteisten projektimallien lisäksi ketterien menetelmien mahdollisuudet. Kaikki projektipäällikkömme ovat suorittaneet mm. Scrum master -sertifioinnin. Projektipäälliköillämme on vahva tekninen tausta ja vuosien kokemus asiakasrajapinnan haasteista. Projektinhallinnan keskeisinä elementteinä näemme tavoitteiden selkeyden, hyvän kommunikaation ja motivoivan työympäristön. Tunnemme asiantuntijaorganisaatioden roolit ja vastuut ja kordinoimme sujuvasti liiketoiminnan tavoitteet valmiiksi ratkaisuiksi. Haluamme kuulua asiakasyritystemme työryhmissä sisäpiiriin ja luoda molemminpuolisen luottamuksen ja arvostuksen ilmapiirin. Onnistuneet, aikataulussaan ja budjetissaan pysyneet projektit ovat liiketoimintamme jatkuvuuden perusta, joten teemme kaikkemme saavuttaaksemme asetetut tavoitteet.

Uramme konsultoinnin parissa on jo mittava. Kaikille asiantuntijoillemme on kertynyt vakuuttava ansioluettelo aikaisempien haasteiden parissa. Yhdistettyämme voimamme voimme tarjota asiakkaillemme yksittäisen konsultin osaamisen tukena myös erittäin vahvat taustajoukot.

Projektipäällikkömme Mika Koski kertoo ketterien projektien käytännön kokemuksista artikkelissaan "Miten lunastaa ketteryyden arvolupaukset?" Systeemityö-lehden numerossa 4/2007. Lue lisää »

Puh: +358 45 130 1943
Email: trinil(at)trinil.fi
Karistimentie 2 C 79, 00920 HELSINKI