ASIAKKAAMME

Haemme pitkäkestoisia asiakassuhteita ja haluamme osaamisellamme lunastaa paikan asiakasyritystemme luotettavana kumppanina. Haluamme asiakkaidemme kokevan saavansa ensiluokkaista palvelua jokaisessa toimeksiannossamme. Otamme mielellämme vastaan koviakin haasteita, sillä luotamme täysin asiantuntemukseemme ja kykyymme omaksua nopeasti asiakasyrityksen tarpeet.

Asiakkaamme ovat pääasiassa Suomessa ja pääkaupunkiseudulla toimivia ICT-alan toimijoita. Konsulttimme ovat kuitenkin kielitaitoisia ja toimineet kansainvälisissä projekteissa oppien samalla työskentelykulttuurien eroja. Sopivan tilaisuuden tullen tartumme haasteeseen missä tahansa nykyisillä globaaleilla markkinoilla. Emme erottele asiakkaitamme yrityksen koon tai näkyvyyden perusteella. Olemme palvelleet yhtälaisella antaumuksella sekä pitkän linjan suuria toimijoita että alan kuumimpia uusia tulokkaita.

Trinilin asiakkaita olemme palvelleet mm. telekommunikaation, median, ohjelmistokehityksen ja satelliittiteknologian parissa. Haluamme todistaa olevamme toisaalta toimialariippumattomia, mutta myös erittäin hyvin liiketoimintaa tuntevia asiantuntijoita.

Puh: +358 45 130 1943
Email: trinil(at)trinil.fi
Karistimentie 2 C 79, 00920 HELSINKI